Σύγχρονος Βουδισμός - Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας

Αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο (eBook) Σύγχρονος Βουδισμός - Το Μονοπάτι της Συμπόνιας και της Σοφίας σε τρεις τόμους, διανέμεται δωρεάν σύμφωνα με την επιθυμία του συγγραφέα Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο. Ο συγγραφέας λέει: «Με το να διαβάζουν και να ασκούνται στις οδηγίες που δίνονται σε αυτό το βιβλίο, οι άνθρωποι θα μπορούν να λύνουν τα καθημερινά τους προβλήματα και να διατηρούν συνεχώς ένα χαρούμενο πνεύμα». Έτσι ώστε αυτά τα οφέλη να μπορέσουν να διαπεράσουν ολόκληρο τον κόσμο, ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο επιθυμεί να προσφέρει αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο ελεύθερα σε όλους.

Τόμος 1 - Σούτρα είναι ένας πρακτικός οδηγός για τα κοινά πνευματικά μονοπάτια, που μας οδηγούν στην εκπλήρωση της κοινής μας ευχής - να επιτύχουμε τόσο τη μόνιμη απελευθέρωση από τη δυστυχία όσο και την αγνή και διαρκή ευτυχία.

Τόμος 2 - Τάντρα είναι ένας πρακτικός οδηγός για τα μη-κοινά πνευματικά μονοπάτια, που μας οδηγούν στην επίτευξη της πλήρους φώτισης, τον τελικό στόχο της ανθρώπινης ζωής. Μέσω της ανάγνωσης και εξάσκησης στις οδηγίες αυτού του τόμου, μαθαίνουμε πώς να ενσωματώσουμε αυτές τις περισπούδαστες διδασκαλίες στις καθημερινές μας δραστηριότητες και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να απολαύσουμε μια ζωή με εξαιρετικό νόημα.

Τόμος 3 - Προσευχές για την Καθημερινή Άσκηση είναι μια συλλογή από προσευχές για την καθημερινή μας εξάσκηση στις διδασκαλίες του Βούδα της Σούτρα και της Τάντρα. Αυτές οι προσευχές είναι μια ξεχωριστή μέθοδος για να εξαγνίσουμε το πνεύμα μας, να συσσωρεύσουμε μια μεγάλη συλλογή καλής τύχης και σοφίας, και να δεχτούμε τις ευλογίες των φωτισμένων όντων. Μέσα από την εκπλήρωση αυτών των εσωτερικών συνθηκών, μπορούμε να επιτύχουμε εύκολα τις συνειδητοποιήσεις των κοινών και των μη-κοινών πνευματικών μονοπατιών.

Σχετικά με το Συγγραφέα

Ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο χειροτονήθηκε βουδιστής μοναχός στο Θιβέτ, όταν ήταν οκτώ ετών. Είναι ένας πλήρως πραγματωμένος δάσκαλος του διαλογισμού και ένας διεθνώς φημισμένος δάσκαλος του Βουδισμού. Ζει στη Δύση από το 1977, είναι ο συγγραφέας 21 βιβλίων, τα οποία χαίρουν παγκόσμιας αποδοχής και αποκαλύπτουν ολόκληρο το βουδιστικό μονοπάτι προς τη φώτιση, συμπεριλαμβάνοντας τις διδασκαλίες του Βούδα της Σούτρα και της Τάντρα. Επίσης, είναι ο ιδρυτής περισσότερων από 1.100 Κέντρων Διαλογισμού Καντάμ-πα και ομάδων σε όλο τον κόσμο.

Κριτικές

«Ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο διαφωτίζει τη βαθιά ουσία της βουδιστικής σκέψης και άσκησης». Booklist Magazine

«Ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο είναι ένας αξιοσέβαστος δάσκαλος του διαλογισμού και λόγιος της παράδοσης του Βουδισμού της Μαχαγιάνα». Spirituality & Health

«Ο Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο έχει αποδείξει ότι ως αυθεντία είναι δημοφιλής και προσηνής». Library Journal

Παρακαλώ χαρείτε αυτό το ξεχωριστό δώρο από τον Γκέσε Κέλσανγκ Γκιάτσο, που το αφιερώνει με τα ακόλουθα λόγια: «Μακάρι καθένας που διαβάζει αυτό το βιβλίο να βιώνει βαθιά πνευματική ειρήνη και να επιτυγχάνει το αληθινό νόημα της ανθρώπινης ζωής».


Tharpa Publications
UK Tharpa Director
Manuel Rivero-De Martine
[email protected]